Goud inruilenDe beste prijs voor uw goud

Beleggen in goud

Beleggen in goud

Mede door de enorme waardestijging van goud is goud de veilige haven voor beleggers in onzekere tijden. Immers aandelenkoersen zijn gebaseerd op onderliggende waarden van bedrijven. Die waardes kunnen in korte tijd sterk onder druk staan. Ook valutakoersen kunnen in onzekere tijden flink schommelen.
Goud heeft bewezen stabieler in waarde te zijn. Veel mensen zien daarom in goud een ideaal beleggingsinstrument.

Hoe beleg je in goud?

Natuurlijk zijn er kanttekeningen te zetten. Bij het beleggen is het belangrijk om het risico te spreiden. Don’t put all your egs in one basket, is een bekend gezegde. Zet dus niet al het geld om in goud, maar zorg voor risicospreiding. Ook goud kan een terugval maken als gevolg van de waardestijging. Belangrijk is daarom niet voor kortetermijnresultaten te gaan, maar te kijken naar de langere termijn. Verkoop daarom het goud niet als er een scherpe daling is, maar houdt het langer aan.
Hoe kom je aan goud? O.a. via de webwinkel van Willem Middelkoop kun je op een eenvoudige wijze aan goud komen. Kijk of het handig is meteen een flink bedrag te kopen, of dat het beter is later bij te kopen om er een gemiddelde prijs van te maken en minder gevoelig te zijn voor waardeschommelingen.

Op deze pagina vindt u nog meer tips rond het weer inruilen of verkopen van goud.

Comments are closed.